Toro Lynx bevattning system har släppt version 2.1 av sin Lynx ® Central Control System.

Toro Lynx bevattning system,

Förbättringar har gjorts på sensor indata, som övervakar flöde, tryck, regn, temperatur, och status information från hårdvara.

 

Sensor information presenteras i både text och grafiskt format, med användardefinierade larm och förprogrammerade svar.

 

Toro Lynx ger också avancerad diagnostik för din Toro GDC 2-ledarsystem för att se till att det alltid fungerar korrekt.

 

Varje gång du använder bevattningen, verifierar Toro GDC systemet kommunikationen med varje modul.

 

Om det finns ett problem, kommer det automatisk skapas en rapporten i Toro Lynx visar var och när det hände.

 

 

 

 

Med den nya version av Toro Lynx bevattning system.

Toro Lynx stärker sin förmåga att ge trygghet och hjälpa golfbana bevattningspersonal/greenkeeper att förbättra banans villkor och spara vatten.

Den främsta orsaken kunder ger för att köpa Toro Lynx är dess användarvänlighet.

 

Här är några kommentarer från användare:

”Med lätthet kan schemalägga och anpassa mitt vattenprogram är den bästa funktionen, det minskade också min bevattningstid avsevärt, vilket gör att vi har spara stora pengar på energikostnaderna. ”

 

”Toro Lynx är tidsbesparing och det mest kraftfulla verktyget som jag använder för hantera av min golfbana, dess förmåga att finjustera system och få sensor information som jag enkelt kan hantera när jag vill, snabbt och enkelt, gör Lynx ett enastående verktyg. ”

 

”Extremt enkel att använda. Färre steg som krävs för att utföra saker. Realtids handling. Manuell ET startar. Databas är lätt att göra ändringar. ”

 

Golfbana personal som vill ha möjlighet att hantera sina bevattningssystem från golfbanan, Lynx Mobile möjlig gör fjärrstyrning av Lynx från en mobil enhet som är ansluten till Internet.

 

Kund Citat:

”Lynx är det bästa systemet för att koppla ihop flera golfbanor till övervakningssystem. Inte bara för bevattning, systemet kan användas till mycket mer.

 

Det är en fantastisk mjukvara som är enkel att använda och ger dig full kontroll över ditt system, speciellt i kombination med Lynx Mobile. ”

 

För ännu mer exakt kontroll, använd övervakning system Lynx integrerar med Toros Turf Guard ®-system som håller full kontroll på vad som händer under gräs torven.

Systemet övervakar markfuktighet, salthalt och temperatur, meddelar den informationen till Lynx för att hjälpa användarna att fatta de bästa, mer välgrundade bevattnings beslut.

 

”Lynx är utformad för att lägga all den information du behöver till hands, från schemaläggning bevattning till felsökning” säger David Angier, senior marknadschef, Toro Golf Bevattning. ”

 

Kontakta oss:

Om ni söker ni det mest avancerade och användarvänligaste bevattning system.
Om ni har problem med styrning av bevattning.
Om ni vill minska bevattning och gödsel behov.
Om ni vill ha den bästa grästurf.
Om ni ska byta styrsystem
Om ni ska uppdatera bevattningsystem

 

 

Mer information finns på
http://www.toro.com/irrigation/golf/lgturfcont/lynx/micro/index.html