Bevattning för Golfbanor

​​​​​​​För att hålla golfbanor grön krävs intensiv skötsel.
Våra bevattningssystem förenklar arbetet och säkerställer kvaliteten över tid. Greenkeepern får full kontroll över nederbörden och klubben kan glädjas åt förlängda säsonger med fler speldagar. För att behålla en god vattenkvalitet i dammar, erbjuder vi också effektiva lösningar för vattenrening.
Golfbanor med bevattningGolfbanor med bevattning
Golfbanor
Golfbanor aquagate

Vårt märke för bevattning av golfbanor är TORO marknadsledande bevattningssystem.


Toro erbjuder ett fullständigt sortiment med professionella produkter som tillsammans ger dig optimala vattenhanteringslösningar för alla dina bevattningsbehov.
Det är därför Toro vill utveckla avancerade och förbättrade produkter som vattnar med större precision, effektivare, pålitligare och mer kostnadseffektivt som används av många av världens främsta golfbanor.

Vi vill hjälpa dig att göra alla dina bevattningsprojekt så lyckade som möjligt.

Behov av material från andra bevattningsfabrikat,

vi leverera alla bevattningsfabrikat.
vi installerar alla bevattningsfabrikat.
vi utför service på alla bevattningsfabrikat. 

Behov av pumpstation 

Vi rekommenderar Grundfos Hydro MPC som hjälper till att spara vatten och optimera växtligheten.
Bevattningssystem för golfbanor och anpassar automatiskt kapaciteten efter antalet vattenspridare i samliga tryckzoner under bevattningscykeln.
Det är sådana fördelar som gör Grundfos perfekt för bevattningssystem.
Grundfos Hydro MPC ger alltid korrekt och konstant vattentryck. 

Styrenheten är mycket enkel att använda, från installation till den dagliga driften och övervakning. Styrenhetens huvuduppgift är att styra antalet pumpar i drift, liksom varvtalet för varje enskild pump, för att kunna justera systemets kapacitet i förhållande till förändringar i behovet.

Bevattningsprodukter för Golfbanor

Aquagate har valt ut de bästa produkterna från världens ledande tillverkare inom bevattningsområdet.  I kombination med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi erbjuda dig en bevattningsanläggning anpassad efter dina behov, med funktionsgaranti.