Stöd och råd hela vägen till era tjänster

Vi erbjuder våra unika tjänster inom bevattningsanläggning och fontänanläggningar.
Aquagate har över 50 års erfarenhet av att planera, projektera, installera och underhålla både stora och små bevattningsanläggningar. Här kan du läsa mer om våra olika tjänster – från uppstarten av projektet, till installation och underhållsservice.

Serviceavtal

Vi vill tipsa om att du kan teckna serviceavtal med oss. Då tar vi hand om det löpande underhållet och ser till att bevattningssystemet alltid är i toppskick. Som avtalskund är du prioriterad, vilket betyder extra snabb service från oss. Vill du veta mer? Kontakta oss, så berättar vi mer.

Kontakt

​​​​​​​
info@aquagate.se
010-179 4000
flytande fontänflytande fontän

Rådgivning inom bevattning och fontän.


Vi har varit verksamma inom bevattning sedan början av 1950-talet. Under alla år har vi samlat på oss mängder med erfarenheter och kunskap. Våra medarbetare har blivit specialister på bevattning och vet hur tekniken kan användas på bästa sätt. Tveka därför inte att höra av dig, vi har svaren på dina frågor och kan hjälpa dig att komma igång med ditt projekt.

Projektering av systemet


Om vi får vara med redan från början, i projekteringsstadiet, kan vi anpassa både teknik och funktion till din anläggning. Oavsett om det gäller en golfbana, park eller kyrkogård ser vi till att du får en väl fungerande, kostnadseffektiv och lättskött bevattningsanläggning. Och vi garanterar att den kommer att fungera i många år.
fontän strålefontän stråle

Försäljning av bevattning & fontän utrustning


Aquagate verkar både som distributör och återförsäljare för ett brett sortiment av kvalitetsprodukter tillverkade av marknadens ledande varumärken, bland annat Toro, Vyr, Aqua Master, Aqua Control, Fontana, Reelcraft, Carson, Weather Hawk, Ferbo, Dura och Bailoy.
​​​​​​​

Vill du bli återförsäljare?

Vi levererar produkter till ett rikstäckande återförsäljarnät och ser fram emot att bli din leverantör.  Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Installation av bevattning och fontän anläggningar.


Vår entreprenadavdelning säkerställer kvaliteten vid installationer och har tillgång till specialmaskiner för schakt och plöjning av rör. På redan etablerade grönytor kan vi utföra installationer med mycket små markskador. En befintlig fotbollsplan blir därför spelbar samma dag som vi slutfört installationen.

Vi utför installation av bevattningssystem för Golf, Park, Tennis, Fotboll, Hästanläggningar.
​​​​​​​
Vi erbjuder uthyrning av maskiner med eller utan förare.
Aquagate tjänsterAquagate tjänster
Aquagate tjänster
Aquagate tjänster

Utbildning inom bevattning & fontän teknik


Vi tillhandahåller utbildningar för olika behov. Om du är arkitekt kan vi gå igenom vad ett bevattningssystem kan göra för ditt projekt. För återförsäljare erbjuder vi utbildning om produkterna, tillverkarna och olika användningsområden.
​​​​​​​
I samtliga kurser ingår ett workshop-tillfälle där vi omsätter skötsel och driftsfrågor i praktiken.

Service

När utrustning ska fungera optimalt.


Vår serviceavdelning tar hand om det löpande underhållet, eventuella reparationer och tillhandahåller serviceavtal. Ring oss för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan göra för dig.
​​​​​​​
Vår personal utför service på alla bevattningsmärken, som anpassad till de olika systemen.
Vi utför detta på alla typer av bevattningsanläggningar spridarbevattning, dysbevattning, droppbevattning, trädbevattning mm
 
Vår personal utför även service på alla fontän märken, som anpassad till de olika systemen.
Vi utför detta på alla typer av fontäner, areator, flytande fontäner.
Vi erbjuder också status kontroll av utrustningen med åtgärds planer.

Med kontinuerlig tillsyn och skötsel ökar en installations livslängd och drifts­kostnaderna minskas.

Resurser

Med hjälp av våra välutrustade servicebilar kan vi hjälpa dig med bevattningsproblem över hela landet. Vi tar hand om allt från schaktningsarbeten (vid till exempel stamläckor) till uppstart, kontroll och service under säsong samt urblåsning.

Serviceavtal

Teckna ett serviceavtal med oss där du bestämmer vad som ska ingå. Som avtalskund är du prioriterad och får extra snabb service.

Stort lager

För snabba leveranser tillhandahåller vi ett stort lager med PE-rör och kopplingar till dessa, kontrollskåp, dekodersystem, spridare samt de flesta typer av reservdelar.